Serviciul Clienţi


Garanţie de satisfacţie de 14 zile

banknote.ro oferă garanţie de satisfacţie de 14 zile pe ordinele plasate prin intermediul banknote.ro. Dacă nu sunteţi complet mulţumit de aparatul cumpărat, va rugam sa anuntati in scris in termenul de 14 zile. Aparatul se poate returna numai in ambalajul original, si vom transfera banii inapoi. Înainte de a returna aparatul, vă rugăm să contactaţi helpdesk banknote.ro pentru un număr RMA. Transporturile fără un număr RMA vor fi refuzate. Taxele de expediere sunt plătite de clientii. Garanția de satisfacție se poate opta numai de catre persoane fizice. Acesta garanție nu este valabila la persoanele juridice.

Perioada de garanţie

Toate produsele banknote.ro au o perioadă de garanţie de 12 luni.

Garanţie şi defecte

Reparaţii în perioada de garanţie (12 luni)
Vă rugăm să luaţi legătura cu helpdesk banknote.ro pentru un număr RMA. Taxele de expediere sunt partajate (plătiţi taxele pentru expediere la banknote.ro şi banknote.ro plăteşte taxele pentru retur).

Reparare dincolo de perioada de garanţie (12 luni)
Vă rugăm să luaţi legătura cu helpdesk banknote.ro pentru un număr RMA. Costurile de reparare şi taxele de expediere sunt plătite de clientii.

Certificare CE

Marcajul 'CE' certifică faptul că toate produsele banknote.ro îndeplinesc cerinţele UE de siguranţa, sănătatea consumatorilor precum cerinţele de mediu.


-Banknote Kft.  © 2013-2024  All rights reserved 
 Počítačky bankoviek  Verificatoare de bancnote  Bankjegyszámláló  AccuBANKER  contadordebilletes.es
 liczarkadobanknotow.pl  geldzahler.at  masinadenumaratbani.ro  Sedelräknare  Seddeltællere

PayPal      Stripe